O rochie de mireasă a prinţesei Diana, pe care n-a îmbrăcat-o niciodată, s-a vîndut la licitaţie cu 55.900 euro

Pe 30 noiembrie a avut loc o licitaţie puţin ciudată: rochia pe care Lady Diana ar fi putut-o purta în ziua nunţii a fost scoasă la vînzare. Pe 29 iulie 1981, prinţul Charles s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer, aminteşte news-de-stars.com.

Mulţi au urmărit atunci evenimentul, britanicii mai mult decît ceilalţi. Înainte de rochia logodnicei prinţului William, Kate Middleton, cea a Dianei a fost un secret bine păstrat, care n-a fost dezvăluit decît în ziua nunţii. Serviciile de la Palatul Buckingham n-au comandat o singură rochie de mireasă, ci două, pentru ca, la cel mai mic incident, la cea mai mică pată sau orice altă întîmplare nefericită, aleasa să se poată schimba şi apărea ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat. A mai fost comandată atunci şi o a doua pereche de pantofi.

Din fericire, niciun incident de acest fel nu s-a întîmplat în ziua nunţii şi a doua rochie a rămas în pachet. Statuia prinţesei Diana de la muzeul Madame Tussaud a fost îmbrăcată cu această rochie. Ceva mai tîrziu, a fost cumpărată de un admirator al prinţesei, care s-a hotărît acum să o vîndă.

A fost cumpărată miercuri de Muzeul Modei din Santiago de Chile, care a plătit pentru ea 55.900 de euro.

Articole din aceeasi categorie