“Noi nu suntem o tendinţă”

Supermodelul Naomi Campbell susţine că în industria frumuseţii este nevoie de o schimbare în ceea ce priveşte atitudinea faţă de femeile de culoare, relatează Press Association.

Vedeta (în vârstă de 47 de ani) a pozat alături de presupusul său iubit, cântăreţul de muzică grime Skepta, în vârstă de 35 de ani, pentru coperta revistei GQ.

“Aceasta este calea cea nouă, aşa ar trebui să fie şi aşa ar trebui să rămână. Noi nu suntem o tendinţă”, a declarat ea cu privire la faptul că pe coperta publicaţiei apar două vedete de culoare.

În opinia sa, până acum femeile de culoare au fost incluse în prezentări de modă, însă prea puţin în campaniile publicitare. Ca urmare, vedeta a adresat un apel modelelor de culoare din industria frumuseţii explicându-le că “uneori, oamenii sunt atât de implicaţi în afacerile lor încât habar nu au ce face persoana care pozează”.

“Aşa că trebuie să le dăm un mic ghiont şi să le spunem: ‘Aceasta este doar o aluzie prietenească’. Şi apoi, după câteva aluzii prieteneşti, da, începe să devină o declaraţie”.

Articole din aceeasi categorie