Miss Elegant Universe 2018

Românca Alina-Mihaela Staicu a câştigat competiţia internaţională Miss Elegant Universe 2018 care a avut loc la Beirut în perioada 25 iulie – 5 august, informează preşedintele competiţiei Miss Elegant Universe România Ernest Hadrian Böhm într-un comunicat de presă.
Tânăra de 32 de ani a fost desemnată oficial să reprezinte România la concursul din Liban în urma selecţiei naţionale Miss Elegant Universe România 2018. Concurând alături de participante din 30 de ţări, ea a adus trofeul acasă.
Alina-Mihaela Staicu a mai participat la Miss Grand International 2016 şi a câştigat titlul La Bella Italia 2017 în cadrul competiţiei La Bella e la Voce din Italia. Alina locuieşte în Constanţa, are 32 de ani, 1.75 m înălţime iar dimensiunile sale sunt 92-65-93. A absolvit Facultatea de limbi străine, Master în Ştiinţe Administrative în cadrul Universităţii Ovidius Constanţa România şi Northern Virginia Community College în Statele Unite ale Americii. Vorbeşte patru limbi străine, engleză, italiană, franceză, spaniolă. Este pasionată de artă, în special de muzică şi film, călătorii şi lectură. Ca şi planuri de viitor, îşi doreşte să se dezvolte cât mai mult pe plan profesional şi să îşi întemeieze o familie frumoasă.

Articole din aceeasi categorie