Membrii familiei vin la spital pentru a-şi lua adio de la fiica lui Whitney Houston

Membrii familiei fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, vin la spital să îşi ia adio de la tînără, potrivit revistei People. Tînăra a fost găsită săptămîna trecută inconştientă în cadă, a fost transportată la spital şi plasată în comă artificială, scrie 7sur7.be.

Potrivit People, un medic ar fi anunţat familia că nu se mai poate face nimic pentru salvarea ei. „Toţi vin la căpătîiul ei să îşi ia adio”, a spus un apropiat al familiei. „Bobby Brown plînge fără încetare de miercuri. Sîntem în doliu”, a adăugat sursa. Conform TMZ, Bobby Brown, tatăl fetei de 21 de ani, speră într-o minune şi refuză debranşarea de la aparate, preferînd să ia o decizie după week-end.

În prezent pare să se confirme teza sinuciderii şi a unei profunde depresii a tinerei Bobbi Kristina în apropierea comemorării morţii mamei sale, Whitney Houston. La domiciliul ei s-au găsit şi droguri, iar apropiaţi ai fetei îl acuză pe Nick Gordon, care pretinde că este soţul tinerei.

Primele elemente ale anchetei arată că Gordon se afla cu un prieten, Maxwell Lomas, cînd a găsit corpul inert al lui Bobbi Kristina în cadă. Prietenul este însă bine cunoscut de poliţie, el avînd necazuri în trecut cu justiţia pentru posesie de armă şi incidente legate de alcool şi droguri, scrie presa mondenă.

Contrar zvonurilor, se pare că Bobbi şi Nick Gordon nu erau căsătoriţi şi că relaţia lor trecea printr-un moment tensionat. Probabil că acest amestec exploziv ar fi făcut-o pe Bobbi Kristina să comită un gest ireparabil. Nick Gordon este considerat persona non grata la spital, încheie 7sur7.be.

Articole din aceeasi categorie