Mel Brooks lasă amprenta unei mîini cu şase degete pe Hollywood Boulevard

Actorul de comedie, producătorul şi umoristul Mel Brooks (88 de ani) a făcut o nouă farsă, lăsînd amprenta unei mîini cu …şase degete în faţa Teatrului Chinezesc din Hollywood, informează AFP.

Fiul său, Max Brooks, prezent la eveniment, s-a uitat spre tatăl său şi a exclamat ironic: “Nu este cumva prea devreme?” “Actorii de comedie nu au parte de recunoaşterea pe care o merită la Hollywood. Cît timp trebuie să treacă pentru a vedea o comedie cîştigînd premiul Oscar pentru cel mai bun film? Pînă la urmă, rîsul este cel care ne ajută să ne trăim viaţa zi cu zi”, a declarat fiul lui Mel Brooks. Tatăl său, îmbrăcat în sacou alb, cu cravată asortată, cămaşă şi pantaloni negri, le-a mulţumit celor prezenţi că au participat la această glumă. “Ador glumele!”, a mărturisit actorul şi regizorul cunoscut pentru filme de parodie precum “The Producers” sau “Frankenstein Junior”.

După ce şi-a lăsat amprenta pe asfalt, Mel Brooks şi-a arătat mîinile şi şi-a numărat degetele: cinci la mîna dreaptă şi.. şase la mîna stîngă. “De ce îi trebuie un al şaselea deget? Să scrie mai repede la maşina de scris”, au glumit fanii săi pe Twitter.

Mel Brooks, pe numele său adevărat Melvin James Kaminsky, s-a născut în 1926 în Brooklyn, din părinţi evrei ruşi imigranţi, şi a debutat în acelaşi timp cu Woody Allen în “Your show of shows” din anii ’60, înainte de a deveni unul dintre realizatorii şi producătorii celei mai premiaţi ai anilor ’70, cu filme ca “The Producers” , “The Twelve Chairs”, sau “Blazing Saddles”.

www.agerpres.ro

Articole din aceeasi categorie