Julio Iglesias revine în luna mai în România pentru două concerte, la Bucureşti şi la Cluj-Napoca

Legenda muzicii latino, Julio Iglesias, revine în România pentru două concerte, pe 20 mai la Sala Palatului din Capitală şi pe 22 mai la Sala Polivalentă din Cluj, informează un comunicat remis AGERPRES.

“După succesul înregistrat în vara anului trecut, cînd a concertat la Bucureşti cu casa închisă, Julio Iglesias le pregăteşte românilor o mare surpriză. Pînă la momentul la care surpriza va fi anunţată public, artistul a făcut un prim pas şi a inclus România în programul turneului’ World Tour 2015′, anunţînd astfel două concerte”, potrivit sursei citate.

“Nu e recunoştinţă mai mare pentru viaţa unui artist ca atunci cînd oamenii te lasă să te întorci în locurile în care ai mai fost şi altă dată”, spune Julio Iglesias, potrivit comunicatului.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucureşti, cu preţuri cuprinse între 280 de lei şi 550 de lei, vor fi puse în vînzare, începînd de miercuri, 4 februarie, prin Eventim în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas şi online prin www.eventim.ro.

Articole din aceeasi categorie