Judo

Aur, argint şi bronz pentru judoka “U” Cluj

Orașul Drobeta Turnu Severin a programat în weekendul 25-27 septembrie, Campionatul Naţional de U16, U14, U12, individual Ne Waza, la judo. La această competiție, nouă sportivi de la Clubul Sportiv Universitatea s-au clasat pe podium, aducând la Cluj trei medalii de aur, două de argint și patru de bronz:
Locul I:
Gliga Paula
Toma Ilaria
Sulca Adrian

Locul II
Bodea Vasilica
Biriș Adrian

Locul III
Crenganeș Alisa
Calfa Melania
Micula Ramona
Gavriliță Maria

Următoarea competiție este programată la Cluj-Napoca, la sfârșitul acestei săptămâni, când Sala Sporturilor „Horia Demian” va fi gazda finalei Campionatului Naţional de judo individual seniori.

Echitaţie

Călin Nemeş – campion naţional 2015

Federația Ecvestră Română și Clubul Sportiv Equestria, a organizat în perioada 24-27 septembrie 2015, la baza hipică Equestria – Tâncăbești, Snagov, Finala de Forță și Concursul Național de Sărituri peste Obstacole – Finala Circuitului “Salonul Calului” – ed. a IV-a. De la secția de echitație a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a participat sportivul Călin Nemeș și caii Bucura și Dorian Rose. Dacă la ediția de anul trecut, Nemeș împreună cu calul Bucura, au obținut medalia de argint, anul acesta au reușit să-și treacă în palmares titlul de campioni naționali. „A fost o finală cu niște condiții destul de grele, deoarece a plouat și acolo toată ziua, terenul a fost foarte greu, dar cu toate acestea, Călin a reușit să treacă de ultimul baraj de la proba de forță, de 1,90 m, și să-și îmbunătățească rezultatul de anul trecut când a fost vicecampion, acum ieșind campion cu calul Bucura, care este un cal de valoare”, a declarat Tudor Ciplea, antrenorul secției de echitație a Universității Cluj. Înainte cu o zi, cu același cal, Călin a reușit să câștige proba de Nivel C, probă de 1,20 cu baraj de 1,30 m, o probă calificativă pentru finala Campionatului Național de Obstacole de la sfârșitul acestei săptămâni, care se va desfășura la Piatra Neamț.

Articole din aceeasi categorie