James Gunn, concediat de Disney

Vedetele din distribuţia francizei cu supereroi ‘’Guardians of the Galaxy’’ s-au mobilizat pentru susţinerea regizorului James Gunn, concediat de compania Disney la începutul lunii, din cauza unor mesaje mai vechi de pe Twitter în care glumea pe seama violului şi a pedofiliei, potrivit DPA.
‘’Îl susţinem pe James Gunn pe deplin. Suntem cu toţii şocaţi de această concediere neaşteptată… am aşteptat aceste zece zile înainte de a interveni pentru a reflecta, a ne ruga, a asculta şi a discuta’’, se spune în scrisoarea publicată pe pagina de Instagram a actorului Chris Pratt şi care poartă semnăturile lui Pratt, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Vin Diesel, Dave Bautista, printre alţii.
Actorii spun că au fost ‘’încurajaţi de revărsarea de susţinere’’ din partea celor care vor să-l vadă pe Gunn implicat din nou în realizarea seriei, dar au fost descurajaţi de cei care ‘’cred cu uşurinţă cele mai ciudate teorii ale conspiraţiei’’ ţesute în jurul regizorului.
Mesaje mai vechi ale lui Gunn – în care glumea despre viol şi pedofilie – au fost găsite şi publicate de site-ul de ştiri conservator Daily Caller, fapt ce a dus la concedierea regizorului în data de 21 iulie.
Cineastul, originar din Missouri, a publicat o declaraţie în The Hollywood Reporter în care spune că îşi cere scuze şi îşi asumă întreaga responsabilitate pentru mesajele de pe Twitter.

Articole din aceeasi categorie