Incendiu la Vad

Pompierii au intervenit sâmbătă cu două autospeciale pentru a stinge flăcările care cuprinseseră mai multe anexe alipite, dintr-o gospodărie din localitatea Vad.

Alerta a fost dată în jurul orei 12:20, iar în momentul sosirii la locul incendiului anexele, care erau folosite pentru depozitarea diverselor materiale, produse agricole și utilaje/ ustensile, erau cuprinse în totalitate de flăcări. Până la sosirea echipajelor, proprietarul a evacuat păsările dintr-o anexă.

„Stingerea focarelor și înlăturarea efectelor negative ale incendiului au durat mai bine de o oră. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui incendiu, însă anexele au fost distruse în totalitate. Prezența de spirit a proprietarilor și intervenția rapidă a pompierilor au reușit limitarea extinderii incendiului la șură și la casa din gospodărie, amplasate la cca 4, respectiv 6 m față de anexe” – a anunțat ISU Cluj.

Cercetările preliminare au determinat că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la o scânteie a aparatului de sudură folosit de proprietar.

M. T.

Articole din aceeasi categorie