Fotbal O Ligă a 4 – a atractivă

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; }

Cum va arăta noul “U” Cluj ?

Iată o întrebare cu răspuns şi răspunsuri greu, foarte greu de dat. Au trecut şi trialurile şi tot nu se conturează nimic la nivel de lot. Cerţi sunt Ioan Ovidiu Sabău (manager), Marius Popescu şi Szilgyi Zsolt (antrenori), în rest, în rest se poartă discuţii. Se avansează întâlnirile lui Ioan Ovidiu Sabău cu Doirn Goga, Gabriel Giurgiu, Octavian Abrudan, Păcurar, se aşteaptă legitimarea câtorva jucători din vechiul “U” Cluj, dar doar după cevor fi – dacă vor fi ? – jucători liberi de contract. O aşteptare lungă, cu risc de prelungire atâta timp cât încă nu se ştie ce se va alege din fostul “U” Cluj, cel condus de Florian Walter, pronunţare sau nu a falimentului în aşteptare. Dar o aşteptare care nu foloseşte chiar nimănui.

Ioan Ovidiu Sabău caută şi speră. Dorinţa lui este de a reorganiza Centrul de copii şi juniori, dorinţă lăudabilă, greu d epus în practică deocamdată.

Sunt şi veşti bune. “U” Cluj mai are la dispoziţie o săptămână de căutat şi legitimat jucătorii cu care să abordeze sezonul 2016 – 2017, noul “U” debutând abia la 10 septembrie. Apoi, …

U” Cluj – Unirea Triteni pe Cluj Arena !

Este a doua veste bună, oaspeţii fiind de acord să joace pe Cluj Arena, sâmbătă, 10 septembrie, 17. 00, partidă în cadrul etapei a 2 – a. Şi tot pe Cluj Arena va juca “U” Cluj şi în compania celor de la CFR Dej.

Petrolul Ploieşti debut cu peste 5000 de spectatori ! Câţi vor fi la “U” Cluj ?

Fac o paranteză, ea se impune în actualele condiţii. Noul Petrolul a început cu dreptul campania de revenire în prima ligă naţională. În etapa a 2-a a Ligii a 4 – a, Prahova, Petrolul a debutat pe teren propriu cu peste 5000 de spectatori în tribunele stadionului ‘Ilie Oană’ ! Motiv pentru care stau şi mă întreb oare câţi spectatori vor fi pe Cluj Arena la partida “U” Cluj -Unirea Triteni ?

Şi încă o întrebare … Când vom avea la îndemână lotul noului “U” Cluj ?

Este întrebarea care mi se pune zilnic. Regret că nu pot da răspunsul dorit, neavând nimic concret la îndemână, din păcate. Nu ne rămâne decât să aşteptăm în continuare, până când nu ştiu. Timpul trece … Cei de la AJF Cluj şi-au făcut şi îşi fac datoria. Au amânat cât au putut, dar nici ei nu pot face minuni. Pentru noul “U” Cluj s-a făcut mai mult decât se putea face. Acum e rândul celor de la ASCF ‘Alb – Negru’ a Studenţilor Clujeni. Până nu e prea târziu …

Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie