Fotbal Liga 4 – 4 Someşul Gilău – “U” Cluj 1:3 (0:1)

Meciuri de pregătire pentru derbiurile cu Arieşul Turda şi Olimpia Gherla

sâmbătă, 24 septembie, Baza sportivă Gilău, spectatori cca 2000 *

Someşul Gilău : Biliga – Boldea, Niste, Muscă, Balla – Gherman, Goga, Mateş, Prodan – Chiorean, Donca; au mai jucat Miron, Pop, Dumitraş, antrenor Rareş Mateş

U” Cluj : Man – Fizeşan, Abrudan, Cândea, Hâmpea – Giurgiu/cpt, Moşuţi – Lemac, Pintea, Goga – Haţiegan; rezerve Pop/p, Popa, Nistor, Irimie, Paşca, Bercea, Kilin, antrenori Marius Popescu, Szilagyi Zsolt, Emilian Dolha, manager Ioan Ovdiu Sabău

marcatori Claudiu Pop/76 // Goga 32 pen, Pintea 71, Bercea 78

arbitru Horaţiu Feşnic * asistenţi Alexandru Cerei, Marius Bălan (toţi Cluj – Napoca) * observator Petre Rus

Iată un scor din zona normalului, al firescului pentru o partidă de fotbal, în care nu atât scorul contează, cât închegarea relaţiilor de joc. În plus, a fost o partidă utilă şi în vederea următoarelor, în ordine, cu Unirea 1946 Floreşti (pe Cluj Arena, miercuri, 28 septembrie, 17.00), Arieşul Turda şi Atletic Olimpia Gherla.

Practic, grele sunt toate, dar pentru “U” Cluj cele cu Arieşul Turda şi Olimpia Gherla vor fi cele mai grele, fiind vorba despre echipe experimentate, dovadă şi primele două locuri ocupate în clasament, ambele cu 12 puncte, departajate de golaveraj.

La Gilău, “U” a primit şi primul gol din acest campionat, a trecut prin emoţiile unui joc cu o echipă care nu s-a predat uşor, semnal pentru următoarele. Încă “U” Cluj nu a dat de greu, acesta este adevărul, mai are puţin până la primele partide cu echipe de ani buni candidate/contracandidate la promovări în L3 sau chiar în L2, Arieşul Turda având palmaresul cel mai bun.

U” Cluj are cel mai bun atac (22) şi cea mai bună apăare (1 gol primit), nu trebuie să se culce pe laurii, ar fi prematur, campionatul este abia la început.

Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie