Eveniment chinologic la Cluj-Napoca

Clujenii sunt aşteptaţi să participe la cel mai important eveniment chinologic clujean al anului 2019. Este vorba de Napoca Dog Show, eveniment ce va avea loc în perioada 16-17 Februarie 2019 în sala polivalentă BT Arena. Pe durata celor doua zile de concurs vor fi organizate două expoziţii de tip CAC (naţionale) şi doua expoziţii de tip CACIB (internaţionale).

Programul zilnic va începe dimineaţa la ora 09 şi se va întinde pe durata a cel puțin 10 ore sâmbătă şi 8 ore duminică. Pe parcursul ambelor zile, la ringul central, participanţii pot urmări un program deosebit de dresaj canin din disciplinele: dresaj de companie, pază și apărare, IPO, mondioring, căutare și salvare, terapie asistată și dog dancing.

Demonstraţiile de dresaj sunt oferite de reputate școli de dresaj din Transilvania: Asociaţia pentru câini de Salvare Transilvania;.Centrul Chinologic Aurel Greblea din Sibiu;.Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj; Şcoala de dresaj K9;.Şcoala de dresaj DogMaster; Şcoala de dresaj Pet Joy Sports; Şcoala de dresaj Nostress; Şcoala de dresaj Dog Asist. Evenimentul are ca scop arbitrarea câinilor cu pedigree înscrişi în concurs (expoziţie de frumuseţe), acordarea titlurilor de cel mai frumos câine al grupei (Best of Group) şi cel mai frumos exemplar al expoziţiei (Best in Show) în urma arbitrărilor facute de 8 arbitri de competenţă internaţională din ţară şi de peste hotare (Italia, Bosnia şi Herţegovina, Turcia, Cipru si România).

Cu o activitate de peste 40 de ani, Asociaţia Chinologică Napoca este una dintre filialele cele mai importante ale Asociaţiei Chinologice Romane.

C.P.

Articole din aceeasi categorie