Criminalul de pe Detunata a fost arestat

Bărbat de 28 de ani din Suceava care şi-ar fi ucis iubita cu lovituri de cuţit, în faţa unui bloc de pe strada Detunata din Cluj-Napoca, unde femeia stătea în chirie, a fost arestat pentru omor calificat.

„La 24 august 2020, în jurul orei 03:00, organele judiciare au fost sesizate cu privire la decesul unei persoane de sex feminin din municipiul Cluj-Napoca, ce prezenta pe suprafaţa corpului multiple plăgi înţepate. În aceste împrejurări, la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj s-a înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de omor. (…) Din investigaţiile efectuate pe parcursul zilei de 24 august 2020 a rezultat că inculpatul M.I.M.M., fostul iubit al victimei, în jurul orei 03.00, pe strada Detunata din municipiul Cluj – Napoca i-a aplicat acesteia multiple lovituri de cuţit, provocându-i leziuni traumatice care i-au produs decesul la faţa locului”, se arată într-un comunicat trimis marţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Bărbatul în cauză a fost reţinut, în judeţul Suceava, în urma activităţilor operative întreprinse de poliţişti.

„Organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Cluj şi I.P.J Suceava, aflate sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au întreprins activităţi operative care au condus la depistarea autorului M.I.M.M. pe raza judeţului Suceava. După audierea lui M.I.M.M. de către procuror, în seara de 24 august 2020, acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, acuzaţia fiind de omor calificat”, se mai arată în comunicat.

Tribunalului Cluj a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă de 30 de zile pentru omor calificat.

Articole din aceeasi categorie