Conferință online: 10 soluții pentru îmbunătățirea situației copiilor

Consiliul Național al Elevilor (CNE), Boardul Copiilor din România și UNICEF propun autorităților din România – în contextul redeschiderii școlilor, al alegerilor locale și parlamentare, precum și al dezvoltării noilor strategii naționale pentru perioada 2021-2027 – un set de zece soluții pentru îmbunătățirea condiției copiilor, pandemia de COVID-19 punându-i într-o situație și mai vulnerabilă pe cei care erau deja dezavantajați și pe familiile acestora.

Cele zece soluții vor fi prezentate joi, 27 august, de la ora 10, în cadrul unui eveniment oline, care va fi transmis, live, și pe pagina de Facebook a UNICEF în România (www.facebook.com/UNICEFRomania ), și pe cea a Consiliului Național al Elevilor (www.facebook.com/consiliulelevilor/ ).

Durata evenimentului va fi de aproximativ 60 de minute. Vor participa Rareș Voicu, președinte CNE, Ilinca-Simina Murărașu, membră a Boardului Copiilor și Pieter Bult, reprezentant UNICEF în România. Discuția va fi moderată de jurnalista și realizatoarea de televiziune Maria Coman.

M. T.

Articole din aceeasi categorie