CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-0

CFR Cluj a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, 0-0, luni seara, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în ultimul meci din etapa a 10-a a Ligii I de fotbal.

Ambele formaţii şi-au creat ocazii de gol, dar Universitatea a fost mai aproape de victorie, însă Alexandru Mitriţă a ratat un penalty în min. 84, şutând mult peste poartă, după un henţ în careu comis de Mario Camora.

Ţucudean (9, 51, 72) a ratat cele mai mari ocazii ale gazdelor, în timp ce echipa din Bănie a irosit şanse de a marca prin Bancu (12, 81) şi Mitriţă (17).

Mario Camora a fost premiat pentru 100 de meciuri în calitate de căpitan al echipei clujene, portughezul ajungând la 217 partide în Liga I.

Campioana CFR nu are nicio victorie în ultimele trei meciuri de acasă, remizând cu FCSB şi Universitatea şi pierzând cu FC Viitorul. Ardelenii au doar o victorie în ultimele cinci etape (trei egaluri, un eşec).

Universitatea a pierdut un singur meci în ultimele patru deplasări, având două victorii şi un egal.

FC CFR 1907 Cluj – Universitatea Craiova 0-0, stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” – Cluj-Napoca
Alexandru Mitriţă (Universitatea) a ratat un penalty în min. 84 (şut peste poartă).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare).
Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) – CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) – LPF

Articole din aceeasi categorie