Cetățean moldovean, depistat cu ședere ilegală în Turda

Polițiștii Serviciului pentru Imigrări al județului Cluj au acordat sprijin operativ unei patrule mixte, formată din polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Turda, respectiv jandarm din cadrul IJJ Cluj, care a depistat, în cadrul unei intervenții solicitate prin sistemul 112, un bărbat din Republica Moldova, ce nu își justifica legalitatea șederii în România.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cetățeanul străin, în vârstă de 37 de ani, nu mai avea drept de ședere și nici nu a părăsit teritoriul țării noastre la expirarea acestuia, acumulând o ședere ilegală de aproximativ 380 de zile.

„Ca urmare a celor constatate, politiștii de imigrări au emis pe numele cetățeanului străin o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească teritoriul țării noastre în cel mult 15 zile. Totodată, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.200 de lei, iar la ieșirea din țară va fi aplicată măsura interzicerii intrării pe teritoriul țării noastre pentru o perioadă de 3 luni” – informează Serviciul pentru Imigrări al Județului Cluj.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie