Banca Transilvania participă la programul de granturi pentru IMM-uri

Banca Transilvania se va implica în distribuirea granturilor din fonduri europene pentru susţinerea antreprenorilor, prin programul iniţiat de Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, cu valoarea totală de un miliard de euro.
Programul este destinat susţinerii firmelor şi economiei, iar antreprenorii cu afaceri afectate de pandemie pot beneficia de finanţări între 2.000 şi 200.000 de euro prin Programul Operaţional Competitivitate 2014 – 2020.
„Programul are trei scheme de finanţare: microgranturi, granturi pentru capital de lucru pentru IMM-uri şi granturi pentru investiţii pentru IMM-uri. Pentru firmele care aleg a treia variantă de finanţare, de până la 200.000 de euro pentru investiţii, Banca Transilvania este pregătită inclusiv pentru acordarea de credite-punte, replicând astfel experienţa pozitivă dintr-un alt program din care a făcut parte, Start-Up Nation”, se menţionează într-un comunicat de presă al băncii.
Microîntreprinderile, firmele mici şi mijlocii, dar şi PFA-urile se pot înscrie online în program. În prezent este este activă, pe linkul https://granturi.imm.gov.ro, etapa de creare profil, user şi parolă, în care aplicanţii interesaţi de oricare dintre cele trei măsuri au posibilitatea preînregistrării datelor reprezentanţilor legali / împuterniciţi şi ale datelor persoanelor juridice.

Articole din aceeasi categorie