Acțiune de amploare a polițiștilor dejeni

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală, în colaborare cu polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Gherla, jandarmi și funcționari publici ai Primăriei municipiului Dej au acționat joi, în intervalul orar 06:00-13:00, pe raza orașului Dej și în localitățile arondate, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, a faptelor de natură penală și contravențională, precum și a reducerii riscului rutier.

Potrivit IPJ Cluj, pe parcursul desfășurării activităților au fost legitimate peste 230 de persoane și controlate 172 de autovehicule. De asemeni, au fost efectuate verificări privind respectarea prevederilor legale ale activităților de producție, comerț sau prestări de servicii și paza obiectivelor, bunurilor și protecția persoanelor.

94 dintre cele peste 100 de sancțiuni contravenționale aplicate au fost pentru abateri de la normele de circulație pe drumurile publice. De asemeni, au fost reținute 7 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie