90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului

Custodele Coroanei Române, Margareta, principele Radu şi ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, vor lua parte la manifestările dedicate împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului de pe Vârful Caraiman, care vor avea loc la Buşteni, în zilele de 14-16 septembrie.
Potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei, transmis joi AGERPRES, vineri, la ora 15,00, la Centrul de pregătire pentru personalul din industrie (str. Paltinului, nr.16, Buşteni), principele Radu va participa la deschiderea simpozionului dedicat celebrării Marii Uniri şi a împlinirii a 90 de ani de la inaugurarea Crucii Eroilor Neamului.
Sâmbătă, de la la ora 11:00, Custodele Coroanei Române şi principele Radu vor participa la ceremonia depunerii de coroane de flori ce va avea loc la monumentul de pe Vârful Caraiman.
La manifestări vor lua parte reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale, militari activi, în rezervă sau în retragere, precum şi un grup de elevi reprezentând comunităţile istorice româneşti de peste graniţe.

Articole din aceeasi categorie