Plecare cu ecou din PNL Cluj

Rândurile liberalilor clujeni se „subțiază”. Fostul primar de la Beliș, Viorel Crainic, lider al organizației locale a PNL, pleacă din partid și urmează să intre în cursa pentru Primăria Beliș independent, susținut de ProRomânia.

Se pare că decizia sa a venit după ce PNL Cluj a ales să îl trimită în lupta pentru fotoliul de primar pe actorul Claudiu Bleonț. Viorel Crainic are o importantă experiență în administrația locală, în perioada 2012-2016, el ocupând funcția de primar al Belișului.

Vă reamintim că la începutul lunii iunie a apărut informația că Bleonț intenționează să candideze în comuna clujeană Beliș, acesta limitându-se să spună atunci că este în discuții „cu mai multe partide”. Deși inițial a fost curtat de USR, Bleon’ a decis în cele din urmă să se alăture liberalilor. La acea vreme, anunțul a încins spiritele atât în rândul liberalilor, cât și în rândul locuitorilor din Beliș. Viorel Crainic a reclamat faptul că decizia PNL de a-l trimte pe Claudiu Bleonț să candideze pentru funcția de primar al localității Beliș a fost luată „peste capul” organizației locale a liberalilor.

Anca M. Colibășanu

Articole din aceeasi categorie

One Response to Plecare cu ecou din PNL Cluj

  1. dancp

    bleont seful lgbt zonal sa vedeti ce festivaluri o sa faca in belis
    tiff e nimic
    numai ca la frig fatalaii nu stau