A șaptea artă | Festival de film Armenopolis la Gherla

*7-10 iulie 2022*

Publicul gherlean de mult nu a avut ocazia să vizioneze un film, cinematograful Pacea din centrul municipiului a fost închis, ori din lipsa spectatorilor, ori din cauza pandemiei. Iată că în această vară amatorilor celei de-a şaptea arte li se oferă posibilitatea să asiste la o proiecţie, şi nu numai în sală, ci şi într-un loc special amenajat în curtea unei clădiri monument istoric de pe strada Mihai Viteazu. Noul si îmbunătățitul festival de film Armenopolis Film Festival dă startul serilor artistice preferate de gherleni.

Prietenii producţiilor cinematografice din localitate sunt aşteptaţi împreună cu prietenii lor în locul perfect pentru a socializa, a râde, a se distra și relaxa.

Timp de 4 zile, Interact Gherla  deschide porțile pentru experiențe diverse: de la drama sau romantism, la comedie și chiar horror, publicul este aşteptat cu filme în aer liber sau în spațiu închis.

Proiecţiile au loc în perioada 7-10 iulie 2022 în sala cinematografului Pacea şi în curtea Muzeului de Istorie. O bună ocazie pentru cinefilii gherleni de a mai recupera din „restanţa” prilejuită de lunga absenţă din perioada pandemiei.

Proiecţiile în sală încep la orele 18,00, iar cele în aer liber la orele 21,00. Intrarea în ambele locaţii este de 10 lei.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut