Zonele verzi, bine întreţinute la Gherla

Cine a trecut zilele acestea prin municipiului Gherla a reţinut forfota mare în jurul zonelor verzi. Motocositoarele făceau un zgomot infernal, dar cu urmări plăcute.

Zece angajaţi de la SC ADP SA au muncit de zor în părculeţul din faţa Catedralei Armeneşti, dar şi pe marginea şoselei naţionale Cluj-Napoca-Dej. În parcul mare, între timp s-a reasfaltat aleea principală, unde s-au plantat sute de flori, mai ales trandafiri şi  panseluţe. Nu a fost uitat nici părculeţul şi nici terenul de joacă de pe strada Clujului, unde, la fel, au fost reînnoite zonele verzi şi aleile. Personalul muncitor de la SC ADP SA a luat în primire şi zonele verzi de pe marginea străzilor principale, unde totul arată frumos şi plăcut pentru ochii vizitatorilor. Apropo de vizitatori, în ultima săptămână, cu ocazia Zilelor Municipiului Gherla, zeci de oaspeţi ai oraşelor înfrăţite, din Germania, Elveţia, Franţa, Italia, Bulgaria şi Armenia au admirat frumuseţile urbei transilvane, plecând acasă cu impresii dintre cele mai bune. Gherla totdeauna a fost denumit „oraşul trandafirilor”, iar această caracterizare este valabilă şi în ziua de astăzi.

Odată cu sosirea verii, în centrul oraşului s-au redeschis terasele, acestea bucurându-se de mare căutare în rândul tinerilor, dar nu numai al lor.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie