Ziua Porţilor Deschise la Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei

ziua-portilor-deschise-mnitSâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 10:00 la ora 16:00, va fi Ziua Porţilor Deschise la Colecţia de Istorie a Farmaciei din Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentului vizitatorii pot beneficia de intrare liberă în expoziţia de bază şi în expoziţia temporară „Aur şi nestemate” (deschisă până la sfârşitul acestui an). De asemeni, vor avea ocazia să participe la un târg de cărţi poştale editate de Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei, unde vor găsi: ilustrate rare din perioada comunistă cu obiecte din colecţie, vederi din Cluj, reproduceri după tablouri cu Clujul şi acuarele de epocă cu principii Transilvaniei, diplome de meşteri din Cluj, ilustrate contemporane.

Ziua Porţilor Deschise, sâmbătă, 26 noiembrie, dar şi Ziua Naţională a României, joi, 1 decembrie, se vor sărbători şi la sediul central al MNIT, din str. C. Daicoviciu nr. 2, unde, în intervalul orar 10:00-16:00, doritorii vor putea vizita gratuit noua mini-expoziție „In memoriam. Împăratul Franz Joseph I (1830-1916)” şi expoziţiile temporare „Tezaur – Episcopia Tulcii”, „3D Roma – Sarmizegetusa. Turn ON the History” şi „Incursiuni dacice în spaţiul virtual”.

M. T.

Articole din aceeasi categorie