Ziua porţilor deschise la grădiniţa gherleană

În toată ţara în preajma închiderii anului şcolar, în unităţile preşcolare (dar, nu  numai acolo) au loc diferite întâlniri cu părinţii copiilor care intră din toamnă într-o unitate de învăţământ. Este vorba mai mult de cei care încep o nouă etapă a vieţii lor. Nu lipsesc aceste evenimente nici în municipiul  Gherla.

Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, la Grădinița cu program prelungit „Căsuța Fermecată” de pe strada Parcului, între orele 10:00 – 11:00 a avut loc “Ziua Porţilor Deschise”. Invitaţia de a lua parte la eveniment a fost adresată în special părinților și copiilor care doresc să se înscrie în grupa mică, în anul școlar 2017-2018.

Oaspeţii au avut posibilitatea să cunoască educatoarele şi personalul grădiniței, să facă un tur complet al grădiniței (vizitarea sălilor de grupă, a sălii festive, a spațiului de joacă din curte și a sălii de sport) și  au avut ocazia să discute cu cadrele didactice ale unităţii, situată înt-o zonă pitorească, în parcul mare a urbei. Ei au aflat amănunte şi cu privire la oferta educaţională a grădiniţei. În prezent, în cadrul unităţii de învăţământ preşcolar din Gherla există 11 grupe de copii.

Astfel de întâlniri cu părinţii s-au desfăşurat şi în celelalte unităţi preşcolare de pe raza oraşului Gherla.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie