Zilele Învățământului Preșcolar Clujean

Directorii grădinițelor din județul Cluj, inspectori școlari, agenți economici, reprezentanți ai diverselor instituții clujene, dar și invitați din județele Maramureș și Sălaj participă, în perioada 14-15 mai, la cea de-a VI-a ediție a Zilelor Învățământului Preșcolar Clujean.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc marți, 14 mai, ora 9:30, la Grădinița cu Program Prelungit „Floare de iris” din Cluj-Napoca. Tot aici vor avea loc și diseminarea proiectelor naționale și județene în care grădinițele din județ au fost implicate în timpul anului școlar 2018-2019, a rezultatelor acestora, vizitarea expozițiilor amenajate cu lucrările realizate de preșcolari, precum și desfășurarea simpozioanelor la care cadrele didactice împărtășesc exemple de bune practici din cadrul activităților cu preșcolarii înscriși în aceste proiecte. Evenimentul se va finaliza cu Gala laureaților celei de-a XIV-a ediții a concursului județean „Primăvara copiilor” din cadrul programului județean cu același nume, în cadrul căreia vor fi premiați preșcolarii și elevii din ciclul primar din județ care s-au remarcat prin talent, expresivitate și spontaneitate.

Gala laureaților va avea loc la Casino Centru de cultură urbană Cluj, din Parcul Central, într-un ambient plăcut, personalizat cu lucrările căștigătoare ale secțiunii ”Artă plastică” din cadrul aceluiași concurs, precum și cu lucrări plastice realizate în cadrul proiectul educațional internațional „Culori pentru pace”.

M. TRIPON

Articole din aceeasi categorie