Zilele hărniciei în comuna Jucu

Greu îl mai găseşti pe edilii  comunei Jucu în această perioadă. Dacă nu ajungi la primele ore ale dnmineţii la sediul Primăriei din Jucu de Sus, pe primarul Pojar Valentin şi pe viceprimarul Cocoşi Mihai îl întâlneşti doar pe străzile celor cinci sate  componente ale comunei.

Chiar în această perioadă (normal să fie aşa, doar suntem în plină primăvară, când timpul îţi permite efectuarea acestor lucrări) se execută reparaţiile de străzi şi drumuri. În localitatea Vişea deja s-au pietruit câţiva kimometri de străzi, urmând ca în viitor să fie amenajate noi drumuri agricole. Astfel de investiţii s-au făcut în ultima perioadă şi la Jucu de Sus, Jucu Herghelie, Jucu de Mijloc şi la Gădălin. În ultima localitate chiar zilele trecute s-au modernizat străzile principale. În toate satele comunei mai sunt în lucru şi alte porţiuni de drumuri, urmând ca în perioada următoare să fie finalizate toate aceste investiţii, realizate din Bugetul Local.

Paralel cu aceste lucrări, prin grija Primăriei, la începutul lunii mai au fost reamenajate toate spaţiile verzi, au fost curăţate şanţurile de scurgere a apei şi, cu contribuţia cadrelor didactice şi a elevilor Şcolii Gimnaziale Jucu de Sus (anual organizează astfel de activităţi de buna gospodărire şi înfrumuseţare a satului), au fost întreprinse acţiuni de ecologizare, aşa cum procedează administraţia locală în fiecare primăvară. În satul Vişea este planificată şi construirea unei noi baze sportive, spre satisfacţia tinerilor din această pitorească localitate de la marginea comunei Jucu. În curând va demara şi această investiţie socială.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie