Zilele Grădiniţei “Căsuţa Fermecată” din Gherla

La Grădinița cu program prelungit „Căsuța Fermecată” de la marginea frumosului parc din Gherla au fost organizate programe artistice deosebite pentru a marca a VIII-a ediție a Zilelor Grădiniței, tradiţionala acţiune anuală înanite de a intra în vacanţă.

Evenimentul a debutat cu discursurile directoarei Danko A. Aurelia și prof. Hideg Magda – responsabil de proiecte educative școlare și extrașcolare. Participanții au vizionat apoi câteva aspecte din activitățile desfășurate în grădiniță într-o prezentare power point a prof. Belean Delia, apoi Corul Grădiniței „Vocile copilăriei”, condus cu multă pricepere şi devotament de prof. Socaciu Delia (membru al Corului mixt “Corala Magna” de pe lângă Casa Municipală de Cultură din localitate) a deschis spectacolul. S-au pus în scenă cântece, dansuri tematice și dansuri populare. Copiii au fost îndrumați de educatoarele grupelor mari Pastor Ella, Gordan Delia, Hideg Magda, Sipos Erzsebet, Socaciu Delia, Rotar Simona, Rus Daniela, Tanasă Monica, Florian Monica. Părinții au fost invitați apoi să aprecieze lucrările expoziției ”Lumea minunată a copilăriei”, organizată la Grădinița „Căsuța Fermecată ” în cadrul unui proiect regional. Manifestarea s-a încheiat cu un dans în curtea grădiniței, condus de instructorul Olimpiu Sipoș, care coordonează un curs de dans modern la unitatea preşcolară de pe strada Parcului. Părinții grupelor mici și mijlocii au fost invitați şi ei la activități, bucurându-se alături de cei mici  de jocurile organizate de educatoarele grupelor: Oros Nica, Moldovan Mariana, Merkler Martina, Rusu Alexandra, Deac Aurora, Mărginean Ioana, Demeter Monica, Chertes Maria, Beldean Monica, Belean Delia, Szabó Ildikó şi Joó Erzsébet.

Zilele Grădiniţei „Căsuţa Fermecată” din Gherla s-au bucurat şi în acest a de mare succes, toţi cei peste 300 de copii dovedindu-se bine pregătiţi.

SZEKELY Csaba

Articole din aceeasi categorie