Weekend lung pentru liceeni, la UBB

Peste 250 de elevi din mai multe județe ale Transilvaniei vor putea experimenta viața de student la Universitatea Babeș-Bolyai, în cadrul Weekend-ului lung pentru liceeni, organizat în perioada 20-23 septembrie.

Programul este destinat liceenilor cu rezultate bune la învățătură și are menirea de a le oferi acestora un prim contact cu mediul universitar, cu viața de student, dar și cu oferta educațională a UBB.

Conform celor anunțate de inițiatorii programului, liceenii participanți vor fi cazați într-unul dintre căminele Universității Babeș-Bolyai și vor participa la cursuri și seminarii interactive susținute de cadrele didactice ale UBB.

Weekend-ul lung pentru liceeni face parte dintr-o serie de activități educative și interactive dedicate elevilor și organizate, în perioada septembrie – noiembrie a.c., în cadrul proiectului intitulat „Optimizarea accesului și integrării tinerilor în mediul academic și pe piața muncii – SuccesUBB”, finanțat din Fondul de Dezvoltare Instituțională destinat universităților de stat – FDI 2018.

M. T.

Articole din aceeasi categorie