Volei / Victorie importantă pentru „U” NTT Data Cluj

  • Formația antrenată de Luminița Trombițaș a disputat ultimul meci pe teren propriu din acest an și le-a oferit fanilor o victorie confortabilă cu „cenușăreasa” campionatului chiar în ziua de Sf. Nicolae.

 

 

În primul meci ale etapei a 8-a din cadrul Diviziei „A1” de volei feminin, Universitatea Cluj și-a valorificat avantajul terenului propriu și a dispus de ultima clasată, Metal Galați, cu 3-0, pe seturi 25-19, 25-13, 25-10. După cum bine se poate observa, oaspetele au pus într-o oarecare dificultate echipa gazdă doar în primul set, celelalte două aflându-se la discreția voleibalistelor antrenate de Luminița Trombițaș, care au obținut a treia victorie a sezonului, însă prima după eșecurile de la Târgoviște și cu CSM București, de pe teren propriu. Spectatorii prezenți în Sala Sporturilor „Horia Demian” au adus jucării de pluș, care vor fi dăruite sub formă de cadou celor de la Casa de Copii „Căsuța Bucuriei”. Oamenii au răspuns invitației „Hai la meci cu o jucărie!”, pe care a adresat-o clubul clujean.

Etapa a 8-a continuă sâmbătă, cu partidele ACS Agroland Timișoara – CSM București, CSM Volei Alba Blaj – Dinamo București și CSM Târgoviște – CSM Lugoj. CS Știința Bacău stă. Etapa viitoare, ultima din acest an, programează, pe 15 decembrie, partida dintre Știința Bacău și Universitatea NTT Data Cluj. În Divizia ”A1” de volei masculin, sâmbătă, 8 decembrie, au loc partidele etapei a 9-a, în care Unirea Dej joacă în deplasare, cu CSM București, iar CSM Câmpia Turzii primește vizita ocupantei locului secund, Municipal Zalău. Universitatea Cluj stă. În competiția masculină mai sunt programate încă două etape în acest an, pe 12 și 15 decembrie.

 

Cristian FOCȘANU

Articole din aceeasi categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *