Volei A1/f – play out “U” Cluj – CSM Satu Mare 3:0 (14, 11, 26)

Decisivul se joacă astăzi. “U” Cluj obligată să cîştige !

Sala sporturilor ‘Horia Demian’, luni, 30 martie, ora 12

U” Cluj – Puianu, Niţulescu, Ciontoş, Clăteşteanu, Bucur/cpt, Ariton (Bara), Dancu/libero, antrenor Dănuţ Ciontoş – cîştigă partida 3 – a din play – out – ul primei divizii. A fost o victorie muncită şi mă gîndesc doar la setul III, adevărat tur de forţă prin revenirea studentelor în joc şi cîştigarea celui mai disputat set, 30 de minute de tensiune şi adrenalină pentru toţi cei prezenţi. Vreau să cred că fetele noastre vor avea parte din nou de public alături de ele, în demersul rămînerii pe prima scenă valorică a ţării.

Gest penibil în Sala sporturilor ‘Horea Demian’ : confiscarea tobei galeriei oaspete ?

Pentru prima dată în istoria unei săli de sport din România, toba galeriei oaspete a fost … confiscată de oamenii de ordine )!!!), oaspeţilor interzîndu-li-se să o folosească. Gestul este demn de Cartea Recordurilor, secţiunea prostia omenească e mare. Sîntem curioşi să ştim din ordinul cui … Singurul instrument interzis oficial în orice sală de sport este vuvuzeaua, atîta. Mă întristează doar faptul că evenimentul a avut loc la Cluj – Napoca.

A2Vest/m – play off, turneu 1 – 4, faza a II-a, etapa a II – a

U” Cluj şi CSU Timişoara acced în turneul de promovare în A1

La capătul a trei zile, după trei victorii, “U” Cluj (3:0 cu CSU Braşov; 3:1 cu Timişoara; 3:0 cu CSM Cîmpia Turzii) se califică în Final Four – ul promovării de pe locul 1, cu maximum de puncte, 9 (artizanii calificării sînt Badea, Pop, Ivan, Cxiupe, Lotei, Silaşi, Popovici/libero, Dăineanu, Cociş, Todoran, Hăşmăşan/libero, antrenori Romeo Lotei şi Daniel Todoran). Pe locul 2 se clasează studenţii timişoreni (victorii cu 3:0 la Cîmpia Turzii şi 3:1 cu CSU Braşov). Locul 3 a fost ocupat de CSU Braşov (2p), locul 4 revenind celor de la CSM Cîmpia Turzii (1p).

Din seria A2Est s-au calificat pentru turneulde promovare, Tricolorul Ploieşti şi CSM Suceava.

Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie