Vitrina Advertising – singura agenţie din Cluj şi din afara Bucureştiului în top 20 de agenţii de publicitate din România

Vitrina Advertising pune şi în acest an Clujul pe harta celor mai puternice agenţii de publicitate din România, fiind singura din afara Bucureştiului în top 20, realizat de Forbes. Compania, care ocupă locul 17 după cifra de afaceri şi locul 7 după profitul înregistrat în 2016, aniversează în acest an 25 de ani de activitate neîntreruptă pe piaţa românească de advertising.

Potrivit analizei Forbes, Vitrina a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste două milioane de euro şi un profit de peste 10%, adică 270.000 de euro. Forbes realizează anual topul agenţiilor de publicitate din România, iar Clujul a fost reprezentat în top 20 de Vitrina Advertising încă de la prima ediţie a acestuia.

Printre clienţii agenţiei se numără Accenture, Arvato Berteslmann, Banca Transilvania, Bosch, Crédit Agricole, Danfoss, Emerson, Eximtur, Federaţia Română de Fotbal, Gedeon Richter, Iulius Mall, Kastamonu, Liberty Technology Park Cluj, MedLife, MegaImage, Michelin, MHP – a Porsche company, Monor, Siceram, Syngenta, Wörwag Pharma.

Vitrina Advertising reprezintă România în reţeaua internaţională AMIN – Advertising Marketing International Network, o alianţă de peste 50 de agenţii independente din Europa, SUA, America Latină, Africa şi Asia.

Articole din aceeasi categorie