Vacanţă în Munţii Apuseni

Vacanţa de iarnă a elevilor, care e pe sfârşite, pentru unii a fost o perioadă de… lucru. Este vorba de talentaţii luptători aparţinând secţiei Gherla a CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca, elevi care au şi început pregătirile în vederea noului an competiţional.

Cinci componenţi gherleni ai clubului „Viitorul” au efectuat, alături de colegii lor clujeni, un stagiu montan de zece zile în localitatea Albac, judeţul Alba, unde au mai fost în cantonament şi în anii trecuţi. Sub conducerea antrenorului gherlean Valentin Sătmărean şi a tehnicienilor clujeni Aurel Şuteu şi Vasile Popuţa, tinerii sportivi au participat zilnic la câte două şedinţe de pregătire, accentul find pus pe îmbunătăţirea condiţiei fizice. Nu a lipsit nici obişnuitul traseu montan, luptătorii făcând faţă cu brio ritmului impus de antrenori.

La tabăra montană a fost prezent şi elevul Liceului Tehnologic Gherla, Florin Dreve, campion individual la cadeţi şi campion naţional de juniori pe echipe, alături de Augusta Cuc (ambii sunt  din localitatea Livada, comuna Iclod), cel mai bun produs al secţiei Gherla a CSŞ „Viitorul”. Ultima este elevă la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca. Ea îmbină arta cu sportul.

Elevii sportivi din municipiul Gherla zilnic efectuează antrenamente în vederea competiţiilor programate în perioada următoare.

SZ.Cs.     

Articole din aceeasi categorie