Urologul Mihai Lucan, plasat în arest la domiciliu

Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri definitiv ca medicul Mihai Lucan, cercetat de DIICOT într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane de lei, să fie plasat în arest la domiciliu. Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia DIICOT şi a desfiinţat o decizie a Tribunalului Bucureşti din 22 decembrie 2017, instanţă care dispusese ca Mihai Lucan să fie cercetat sub control judiciar. În acelaşi dosar, fiul medicului va fi cercetat în libertate sub control judiciar. Dosarul a fost deschis de DIICOT în baza unui denunţ formulat de deputatul USR Emanuel Ungureanu. Până în prezent, procurorii au audiat mai multe persoane în calitate de martori, printre care primarul municipiului Cluj – Napoca, Emil Boc, şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog. Recent, Mihai Lucan a anunţat că a găsit în maşina soţiei sale un dispozitiv de interceptare ambientală, iar DIICOT a susţinut că acest obiect a fost instalat legal de anchetatori în baza unui mandat de supraveghere tehnică.

Articole din aceeasi categorie

One Response to Urologul Mihai Lucan, plasat în arest la domiciliu

  1. nuț

    Arest la domiciliu, pentru vipera asta masonică.. aflăm din toată țara cum și-a bătut joc Lucan, de pacienții săi cei mai vulnerabili – copiii:

    http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-6/taiat-de-lucan-urologul-mihai-lucan-a-facut-o-victima-si-in-bihor-un-baietel-de-nici-4-ani-139033.html