UNOPA: Noi cursuri pentru „o societate civilă implicată”

Uniunea Națională a Organizațiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) invită organizațiile de pacienți și partenerii sociali (sindicatele) din România să se înscrie la cursurile de instruire „Elaborarea politicilor publice”, organizate în cadrul proiectulului „O societate civilă implicată în sistemul de sănătate și protecție socială”.

În cadrul acestui proiect vor fi organizate trei cursuri, „în vederea dobândirii de competențe crescute în formularea și promovarea de propuneri alternative la politicile publice inițiate de Guvern în domeniul sănătății și protecției sociale”. Organizațiile participante pot fi asociații formate din pacienți cu diverse patologii, iar partenerii sociali pot fi organizații sindicale, organizații patronale, precum și forme de asociere ale acestora, cu personalitate juridică.

Primul curs vă fi organizat în perioada 23-26 august, la Valea Prahovei. Federația UNOPA a anunțat că va acoperi pentru toți participanții la curs cheltuielile de training, cazare, masă și transport. Data limită pentru înscriere este 6 august.

Detalii, pe site-ul UNOPA, https://unopa.ro.

M. T.

Articole din aceeasi categorie