Un înger de numai 4 ani se luptă cu o boală necruțătoare

La doar 4 ani, Eric Fulop a schimbat mingea de fotbal și jucăriile cu perfuziile și citostaticele. Zâmbetul și voioșia i-au dispărut de pe chip la începutul anului, iar, de curând, medicii i-au pus un diagnostic cumplit: limfohistocitoză hemofagocitară, altfel spus, o formă rară de cancer al sângelui.

Are trupul ciuruit de ace și e mai mereu fără vlagă. Are deja o privire mult prea matură, iar ochii lui mari întreabă obsesiv: De ce? Dincolo de toate însă, îngerul de patru ani nu a renunțat la luptă și le-a spus părinților săi că nu așteaptă decât ziua în care se va reîntoarce acasă. Și că vrea un tort mare în care să-i afunde fața lui Levi, tatăl său.

De acum, depinde și de noi să-i îndeplinim dorința. Eric trebuie să ajungă în Austria, la Spitalul Sfânta Ana, din Viena. Boala sa are o evoluție galopantă, iar tratamentul este unul extrem de scump.

Vineri 16 februarie, de la ora 16.30, la Platinia Shopping Center-Lounge, Calea Mănăștur 2-6, Cluj-Napoca, va avea loc un eveniment de strângere de fonduri dedicat lui Eric. Sun așteptați toți cei care doresc să-l ajute să-și îndeplinească dorința.

Donații se pot face în RON și în contul mamei lui Eric, Fulop Roxana Ioana, deschis la Banca Transilvania: RO25BTRLRONCRT0248765601

Articole din aceeasi categorie