UBB: Aproape 19.000 de candidați înscriși la admitere

Aproape 19.000 de candidați și-au depus dosarele de înscriere pentru cursurile de licență și master la zi și la distanță la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentanților universității, cele mai căutate, la nivel licență zi, au fost Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, respectiv Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. În ce privește înscrierile pentru învățământul la distanță, prima poziție este ocupată de Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, urmată de Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, respectiv Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

Pentru programele de master au fost depuse peste 4.200 de dosare, cu peste 500 mai multe decât la finalul perioadei de înscriere din anul 2017. Cele mai căutate specializări de master sunt cele ale Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, urmate de cele ale Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, ale Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, respectiv ale Facultății de Matematică și Informatică.

M. T.

Articole din aceeasi categorie