Trei tineri, arestaţi pentru trafic de droguri

Trei clujeni, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, au fost arestaţi, vineri, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe psihoactive.

“Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor DIICOT – S.T. Cluj, au efectuat trei percheziţii la locuinţele a trei persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, din judeţul Cluj, despre care existau indicii că ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat şi oferit pentru consum, droguri de risc şi mare risc, precum şi substanţe psihoactive. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, poliţiştii au descoperit aproximativ 250 de grame de cannabis, 3 pliculeţe cu substanţe psihoactive, 45.000 de lei, 400 de euro, telefoane mobile, cântare şi instrumente de consum”, se arată într-o informare a IGPR.

Cei trei tineri au fost reţinuţi de către procurori pentru 24 de ore, iar instanţa de judecată a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă.

Activităţile au beneficiat şi de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj, a mai menţionat sursa citată.

Articole din aceeasi categorie