Trei străzi din Cluj-Napoca rămân fără gaz

Delgaz Grid a anunţat că alimentarea cu gaz va fi sistată de vineri seara, de la ora 22, până sâmbătă dimineaţa, cel mai probabil până la ora 6, pe străzile Ion Creangă, Victor Babeş şi Neagră.

Compania Delgaz Grid a demarat săptămâna aceasta în Cluj-Napocao lucrare de investiţii, care constă în înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale pe o lungime de circa 2,6 kilometri, pe străzile Ion Creangă, Victor Babeş, Gheorghe Şincai, Alexandru Borza, Neagră şi Stâmbă. Investiţia, a cărei valoare se ridică la 1,7 milioane de lei, va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale. Finalizarea lucrărilor este preconizată pentru luna noiembrie a acestui an.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. Dacă simt miros de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Articole din aceeasi categorie