Tragedie rutieră pe centura Bulevardul Muncii – Apahida

Doi tineri au murit iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut sâmbătă seară pe centura Bulevardul Muncii-Apahida. Din primele cercetări reiese că accidentul a fost provocat de un şofer care a efectuat o depăşire neregulamentară. “Un conducător auto în vârstă de 23 de ani care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Apahida pe centura de ocolire Vâlcele – Apahida a efectuat o depăşire neregulamentară, trecând peste marcajul continuu longitudinal. Din partea opusă circula regulamentar un autoturism Dacia Logan al cărui şofer a încercat să evite impactul, a tras brusc dreapta de volan, iar maşina a intrat în balans şi s-a răsturnat pe carosabil de mai multe ori. În maşină se aflau cinci persoane, iar în urma accidentului, un pasager de 22 de ani a decedat, restul persoanelor fiind rănite, printre care şi şoferul, care era în comă. Cel care a provocat accidentul şi-a continuat drumul ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, au declarat reprezentanţii al IPJ Cluj.

Şoferul care a efectuat depăşirea neregulamentară a fost oprit şi pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Traian Morar a mai spus că, în schimb, au oprit alţi participanţi la trafic, pentru a acorda primul ajutor şi pentru a suna la 112. Alţi şoferi au pornit în urmărirea celui care a provocat accidentul. Din păcate, în cursul zilei de ieri, s-a stins din viaţă şi şoferul autoturismului Logan, un tânăr de 34 de ani.

C.P.

Articole din aceeasi categorie