Traficanți de droguri din Cluj-Napoca și Florești, reținuți de polițiști

Doi tineri au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, în urma unor percheziţii efcectuate de poliţişti din cadrul Brigăzii de Crimă Organizată Cluj-Napoca, împreună cu procurori DIICOT- ST Cluj, miercuri, 9 mai, pe raza localităţilor Cluj-Napoca şi Floreşti.

„Din investigaţii a reieşit că, tinerii în cauză, în vârstă de 19 şi 25 ani, din Cluj-Napoca şi Floreşti, ar fi procurat pentru consum propriu, deţinut, vândut şi oferit droguri de risc şi mare risc. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate mai multe tipuri şi cantităţi de droguri, dintre care aproximativ 130 grame de cannabis, 157 de comprimate ecstasy, circa 4 grame de cocaină, ciuperci halucinogene, 26,5 timbre LSD, Speed şi circa 50 grame de haşiş, 4 cântare electronice, 5 dispozitive de mărunţire tip grinder, 5 telefoane, un laptop şi 4.370 de lei” – informează IPJ Cluj.

Faţă de cei doi tineri, procurorii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc. Aceştia urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie