Tîrgul de design „Design Days Pop-up Store”

Cluj Design Days revine cu o nouă manifestare, cea mai mare dintre cele 4 organizate anual – Cluj Design Days Pop-up Store – un eveniment cu design românesc, care se desfășoară în perioada 13-15 octombrie, la Muzeul Etnografic (str. Memorandumului nr. 21) , unde 36 dintre cei mai interesanţi designeri din România îşi vor prezenta noile creaţii. La tîrg se vor putea admira şi cumpăra noi şi originale piese de design vestimentar, de obiect, mobilier şi accesorii. Atmosfera este completată de ateliere de creație pentru copii, un fashion show inedit cu creaţii autohtone, un moment de refresh de look pentru doamne și domnișoare și un party la Atelier Cafe – Cluj Design Parties #3.

Printre designerii prezenți la Cluj Design Days 2017 se numără Odette Lupu, care oferă bijuterii contemporane, LUT – un brand clujean care propune produse din lut, sau Made in Roșia Montană, care înfruntă sezonul rece cu o colecție nouă de fulare și căciuli, croșetate de bunicuțele din Roșia Montană. Alături de ei vor expune 413, Mr. Musette, Pislaru Iuliana-Haine Urbane, Carmina Cimpoeru, Manghiuc Ramona, Veronica Tomoș, Differenzial Kraft, Anna-Krisztina Máthé, Atelier Jamais, OONA Studio, Rouad, URBAN WOODS, Szasz Zsuzsa Bags, Woven x Astrid Tirlea, Tudor Oltean, Potecca, Lemnia, Letiția Pintilie, Șoseta3, LUT, Opac, MEPH x BIANCA MOCAN, Plankton Postcards, Rugged, Optimef, RUSBO, IndameDesign, Sferic Studio, Iluminiș, Telier, Terra Dacia, Anamaria Pop, Blussom, Adria Balcău.

În 13 octombrie, tîrgul începe la ora 18, iar în celelate două zile ale manifestării accesul publicului se face de la ora 18. Intrarea este liberă.

V.D.

Articole din aceeasi categorie