Tineri reţinuţi pentru furt din locuinţă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie – au surprins trei tineri în timp ce încercau să iasă pe geamul unei locuinţe, având asupra lor bunuri sustrase din imobil. Doi dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior arestaţi preventiv.

„La data de 9 iulie a.c., în jurul orei 10:30, trei tineri, în vârstă de 15, 24 şi 26 de ani, din Cluj-Napoca, au pătruns fără drept într-o locuinţă de pe strada Fabricii de Zahăr, de unde au sustras mai multe bijuterii. Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie i-au depistat în timp ce încercau să iasă pe geamul locuinţei. Asupra acestora au fost găsite mai multe bijuterii, în valoare de circa 200 de lei. Totodată, în locuinţă au fost găsite mai multe bunuri care ar fi fost pregătite de cei în cauză pentru a le sustrage” – informează IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii faţă de doi dintre cei trei tineri, iar la data de 10 iulie a.c., magistraţii au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile faţă de aceştia. Poliţiştii continuă cercetările faţă de cei trei tineri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie