Teleormaniada

Democraţia românească este în comă. O mai ţin în viaţă speranţele celor care nu au participat – îmbrăcaţi în alb – la jalnica mascaradă a demonstraţiei de forţă a PSD…
Majoritatea PSD-ALDE, susţinută de veşnicii amatori de sinecuri politice, i-au dat în cap Codului de Procedură Penală şi au mutat justiţia în ograda bolşevicului piranha, Liviu Dragnea, după cum i-a fost pohta ce-a pohtit.
Mă gândesc, fără patimă, la pleaşca ce a picat şi pe capul votanţilor PSD: derbedeul care va ataca copiii sau femeile, nu le va întreba de apartenenţa politică izbăvitoare a părinţilor. Şi voi, dragi concetăţeni, care v-aţi lăsat cumpăraţi cu iluzii murdare, veţi resimţi, la o adică, „binefacerile” modificărilor din Codul de Procedură Penală. Toatea acestea, deciziile parlamentare ale majorităţii naivilor (eufemism), o să vi se spargă şi vouă în cap.
În nici doi ani suntem, din nou, sub zodia totalitarismului şi a faptelor unui dictator disperat, primitiv şi răzbunător: a mutat aproape tot judeţul vorbitor în instituţiile statului –fără concurs- în guvern, în parlament, şi acum dă cu pumnul în masa judecătorilor.
Majoritatea parlamentară, din actuala legislatură, reprezintă tot ceea ce poate fi mai imund, mai căţelos, mai servil, mai nehigienic şi care dăunează grav sănătăţii naţiunii. Fără demnitate, fără opinii,ca masă de manevră a unui fost chelner care s-a ridicat pe vârfurile orgoliului şi participă bucuros, obedient, la trântirea democraţiei.
Dragnea şi ciracii se ştiu vinovaţi, penali şi nu doresc să-şi păzească curul la baia săptămânală din penitenciar. De aici dispersarea decizională legiferată.
Dacă va mai continua coborâşul, atunci când Europa civilizată va face apelul,nu vom mai fi prezenţi, dar nici nu ni se va simţi lipsa.
P.S. Scenariu: Dăncilă Prepeleac stă la masă şi roade un capăt de creion. Peste umărul ei se apleacă Liviuţ şi îi şuieră la ureche: „Scrie Einstein! OUG!” Aşadar, nu vă amăgiţi, prea-curând nu va fi nici foarte repede!

Cornel Udrea

Articole din aceeasi categorie

3 Responses to Teleormaniada

  1. intre sicilia și carbid

    TELE_ORMAN,televiziunea din Orman ?

  2. Arethusa Xypehuzia Sinergistina

    Bașbakan Prepeleac, teleghidată prin stick de baștan daddy ?

  3. Cumhurbașkan Imprudenciu

    Mai are un singur dor, să facă pârnaie la marginea mării. Nu vrea mobilier bogat. Să-i împletim un pat din tinere ( ramuri). Și dacă ramuri bat in geam, tăiați craca…