Teatrul de Păpuşi „Puck” îi aşteaptă pe clujeni pe „Strada cu îngeri”

Spectacolul care ilustrează legătura dintre oameni şi îngeri, vorbind despre bunătate, frumuseţe şi credinţă în mai bine, revine la sfârşitul săptămânii pe scena Teatrului „Puck”. Este vorba despre „Strada cu îngeri”, în scenariul, regia şi scenografia lui Decebal Marin. De asemenea, sâmbătă, 18 martie, de la ora 11, cei mici sunt aşteptaţi la spectacolul „Micimackó/„Ursuleţul Winnie Pooh”, după A. A. Milne.

„Strada cu îngeri” va avea două reprezentaţii duminică, 19 martie: una de la ora 11 şi cealaltă de la 12.30. Este un spectacol non-verbal în care povestea este redată într-un limbaj poetic, specific jocului de marionete. „Fiecare dintre noi are parte de miracole cotidiene: avem momente de iluminare, momente de inspiraţie, când ni se pare că simţim atingerea angelică a lumii spirituale. Poate se întâmplă atunci când ne îndrăgostim, poate când ieşim în natură sau când interacţionăm cu animalele. Ne emoţionează, iar acea lumină se trezeşte şi se amplifică. Despre această lumină vorbeşte spectacolul. Avem mai multe personaje şi vedem ce se întâmplă cu ele când lumina se trezeşte: se îndrăgostesc, se iartă, se bucură. Este un demers sensibil, delicat şi onest”, precizează Decebal Marin. Distribuţia este formată din Andreea Bolovan, Ştefan Craiu, Robert Gutunoiu şi Andra Ştefan. Păpuşile sunt realizate de Ioan Bătăiosu şi Decebal Marin, sculptura de Florin Marin, pictura de Elena Ilaş, iar muzica este semnată de Traian Păcurar.

Vârsta minimă recomandată este de 8 ani.

Sâmbătă, 18 martie, este programat spectacolul „Micimackó”/„Ursuleţul Winnie Pooh”, în limba maghiară, care se va juca de la ora 11. Acţiunea se petrece în Pădurea de 100 de acri, casa plină de veselie a ursuleţului şi a prietenilor săi: timidul Purceluş, Iepurele cel ager, melancolicul Aiurel, exuberantul Tigru, blânda Kanga cu aventurosul ei Roo şi înţeleptul domn Bufniţă. Regia este semnată de Kovács Ildikó, scenografia de Valentin Codoiu, muzica de Péter Vermesy, iar György László este asistent de regie. Din distribuţie fac parte Giriti Réka, Pünkösti Laura, Lanstyák Ildikó, Kötõ Áron şi Urmánczi Jenõ.

Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Articole din aceeasi categorie