Tânăr din Florești, cercetat pentru trafic și deținere de droguri

Un tânăr din Florești a fost reținut pentru trafic și deținere de droguri de mare risc și droguri de risc, în urma unei acțiuni a polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

Tânărul, de 21 de ani, a fost prins în flagrant delict, la 22 iunie a.c., în timp ce, prin intermediul unei firme de curierat, ar fi intrat în posesia unor droguri de mare risc și droguri de risc, respectiv heroină și MDMA.

Cel în cauză a fost reținut de procurorii DIICOT – ST Cluj pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc, în vederea consumului propriu. La data de 23 iunie tânărul a fost prezentat magistraților Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul pentru drepturi și libertăți și-a însușit propunerea organelor de anchetă și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie