Tânăr depistat şi reţinut pentru tentativă de omor

În urma unor activităţi complexe, poliţiştii au identificat şi depistat un tânăr de 16 ani, din Sânnicoara, cercetat pentru tentativă la omor. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore de către procuror, iar luni, 4 septembrie, magistraţii din cadrul Tribunalului Cluj au dispus, în acest caz, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

„La data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizaţi, prin apel unic 112, cu privire la faptul că o persoană, care se afla la o manifestare publică de pe raza localităţii Sânnicoara, a fost rănită în urma unui scandal. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat persoana vătămată, fiind vorba despre un bărbat de 24 de ani, din Sânnicoara. Acestuia i se acordau îngrijiri de către echipajul medical, ulterior fiind transportat la unitatea spitalicească. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul a fost implicat într-o altercaţie, în urma căreia a fost înţepat cu un corp ascuţit în zona spatelui şi a antebraţului, de către o persoană a cărei identitate nu a putut fi indicată. Poliţiştii au descoperit, în apropierea zonei în care a avut loc altercaţia, un briceag, acesta fiind ridicat pentru continuarea cercetărilor” – informează IPJ Cluj.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea celui suspectat de comiterea faptei, fiind vorba despre un tânăr de 16 ani, din Sânnicoara. Potrivit IPJ Cluj, în vederea depistării acestuia au fost efectuate activităţi complexe de căutare, de către poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, ai Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind angrenaţi în acţiuni şi luptători de acţiuni speciale. Astfel, s-a reuşit localizarea tânărului într-o cultură de lucernă, pe un hotar între localităţile Pata şi Boju, judeţul Cluj.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, stabilindu-se că leziunile suferite de victimă i-au pus viaţa în pericol. Magistraţii din cadrul Tribunalului Cluj au dispus, luni, 4 septembrie, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie