Tabără de creaţie „Ecumenica”, cu participare gherleană

Sub mottoul „Prietenia – cale către Dumnezeu”, şi în această vară se desfășoară, în oraşul maramureşean Târgu Lăpuş Tabăra de creaţie „Ecumenica cu voi şi pentru voi”, organizată pentru a 20-a oară de Parohia Greco-Catolică „Buna Vestire”, din localitate.

Deja se fac înscrieri pentru această întâlnire creştină a tinerilor din zona Lăpuşului şi a Someşurilor. Vârsta participanţilor trebuie să fie peste 9 ani. Tema ediţiei din acest an este „Să fiţi uniţi în chip desăvârşit, într-un gând şi o simţire” (1 Corinteni 1:10).

În cadrul taberei, programată în acest an în perioada 2 – 9 iulie, vor avea loc multiple şi variate activităţi: jocuri în aer liber, mişcare, socializare, competiţie, drumeţii, teatru, jurnalism, fotografie, foc de tabără, concurs de gătit, concert folk, origami. Desigur, nu vor lipsi activităţile moral-creştine, aşa cum s-au desfăşurat și în anii trecuţi la aceste întâlniri ale prieteniei.

An de an, această tabără de creaţie este onorată de zeci de elevi gherleni, oaspeţi obişnuiţi ai activităţilor estivale din localitatea maramureşeană.

SZ.Cs.

Articole din aceeasi categorie