Suspect de omor în Anglia, prins de polițiștii români, la Dej

Un bărbat de 27 de ani, cetățean român, care ar fi comis un omor la finalul anului 2013, în localitatea britanică Bosham, a fost prins de polițiști, la Dej.

În dimineața zilei de miercuri, 10 iulie, polițiștii din cadrul Direcției de Investigații Criminale – IGPR și cei de la IPJ Cluj au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat, suspect de comiterea infracțiunii de omor asupra unei femei din Marea Britanie. Potrivit celor anunțate de IPJ Cluj, pe parcursul percheziției domiciliare a fost pus în aplicare și un mandat european de arestare pe numele tânărului, emis de autoritățile din Marea Britanie, suspectul urmând a fi prezentat magistraților Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării mandatului.

La activitățile de miercuri au participat și patru polițiști din Anglia, documentarea activității infracționale a celui în cauză fiind realizată, în cursul acestui an, de către polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – IGPR, din cadrul  IPJ Cluj, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și IPJ Sălaj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și în colaborare cu Ambasada Marii Britanii la București – National Crime Agency.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie