Suporterul care a lovit jandarmul a fost arestat

Suporterul care a lovit un jandarm cu un scaun, în timpul meciului de fotbal de duminică dintre FC Universitatea Cluj-Napoca şi FC Hermannstadt, a fost prins de poliţişti, iar instanţa a emis pe numele său mandat de arestare de 30 de zile pentru tentativă de omor.

„La data de 10 iunie a.c., în urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a fost identificat un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Floreşti, judeţul Cluj, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj asupra unui jandarm aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Conform probatoriului administrat, la data de 9 iunie a.c., cel în cauză, în timp ce se afla în tribuna stadionului unde se disputa meciul de fotbal dintre echipele FC Universitatea Cluj-Napoca şi FC Hermannstadt, ar fi rănit un jandarm după ce ar fi aruncat cu un scaun înspre forţele de ordine. Persoana vătămată a suferit leziuni în zona capului, lovitura primită determinând prăbuşirea acestuia la pământ, în stare de inconştienţă”, a anunţat IPJ Cluj.

Tânărul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj pentru continuarea cercetărilor şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Ulterior, la propunerea procurorilor, instanţa Tribunalului Cluj a emis mandat de arestare pentru infracţiunea de tentativă la infracţiunea de omor. Cât priveşte jandarmul rănit, acesta se află internat la Spitalul Militar Cluj-Napoca, fiind în afara oricărui pericol.

Articole din aceeasi categorie