Studenţii UBB, sprijiniţi să-şi găsească un loc de muncă

Studenţii Universităţii Babeş-Bolyai au la dispoziţie un nou instrument de angajare prin intermediul platformei  http://careers.csubb.ro, lansată de Consiliul Studenţilor din UBB, alături de LolaTech, cu scopul de a facilita angajarea sau identificarea oportunităţilor de internship în funcţie de domeniile specifice de studiu.

Proiectul este parte a strategiei elaborate de Consiliul Studenţilor din Universitatea Babeş-Bolyai în vederea creării unui cadru adecvat de sprijinire, dezvoltare şi încurajare a spiritului antreprenorial în rândul studenţilor şi absolvenţilor UBB în primii trei ani de la absolvire, strategie în care se încadrează şi înfiinţarea Societăţii Antreprenoriale Studenţeşti a Universităţii Babeş-Bolyai.

“Platforma este parte componentă a unui pachet de proiecte iniţiate de CSUBB, menite să sprijine studentul de la începutul primului ciclu de studiu până când acesta se află în grupul de alumni. Sperăm că iniţiativele noastre le vor fi cu adevărat de ajutor şi aşteptăm integrarea unui număr cât mai mare de tineri în rândul beneficiarilor acţiunilor noastre”, declară, într-un comunicat remis presei, Cătălin Hădadea, prefectul studenţilor Universităţii Babeş-Bolyai.

„Prin intermediul acestei platforme, absolvenţii sau viitorii absolvenţi pot să îşi caute un loc de muncă folosind ca parametru de căutare chiar profilul lor. De asemenea, am vrut să avem un mediu în care companiile să poată adăuga uşor anunţuri, fără a mai fi limitate de diferite constrângeri”, declară, la rândul său, coordonatorul proiectului, Andrei Tecsi.

Articole din aceeasi categorie